Втори извънреден брифинг за деня от ГЕРБ. На него присъстват Георг

...
Втори извънреден брифинг за деня от ГЕРБ. На него присъстват Георг
Коментари Харесай

ГЕРБ за твърденията на Мирчев: Всяка една лъжа вече ще бъде разкривана

 Втори ексклузивен брифинг за деня от ГЕРБ. На него участват Георг Георгиев и Тома Биков. Сутринта министър председател в оставка  отправи нападки към политическите си съперници и упрекна " Демократична България ", че ще наложи за снабдител на машините за гласоподаване компания, която е неин спонсор. Последва опровергаване oт Ивайло Мирчев, който написа следното във фейсбук:

" Много пъти съм твърдял, че  е измамник. Днес той за следващ път удостовери този факт като сподели, че компанията, която доставя хардуера за машинното гласоподаване в страната е спонсор и е дарявала пари на Да, България.

Това е безспорна неистина. Нито компанията, нито притежателят ѝ са измежду донорите ни.

В конференцията си през днешния ден Борисов изрече десетки неистини, направи серия внушения, които бяха безрезервно признати.

Имаме още доста работа до момента в който стигнем досега, в който този измамник и народен пакостник бъде изхвърлен от публичния ни живот, а за дейностите си бъде разследван и съден! "

" Днешният ни брифинг е предизвикан от една лъжа. Неистина, която не можем да остаим неадресирана. Много пъти сме запазвали самообладание и приемливост, само че към този момент не. Всяка една неистина ще бъде разкривана ", съобщи Георги Георгиев.

Той сподели разпечатка от Сметната палата, съгласно която  Мирчев от " Демократична България " лъже.

" 100 000 евро са вложили " Демократична България " в акция. Инвестиции в биткойни и дарения във мислена валута. Къде са сътрудниците, които носеха европейските отчети, в които се приказва за господство на закона, през днешния ден, когато желаят да се закрият спецсъдът и КПКОНПИ ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР